СПЕКТЪР ЦЕНТЪР

Център “Спектър” е основан през януари 2014-та година, а от ноември 2021 година можем да ви посрещнем в собствен “ специален дом”, проектиран по всички международни стандарти за ефективно терапевтично въздействие на самата среда.

Нашата мисия

Силно вярваме, че съвременното психологичното знание трябва да служи на хората, за да бъдат по-здрави и да прави живота им по-щастлив, а взаимоотношенията им с околните по-смислени! Изцяло в ръцете на специалистите е да съумеем да направим това ценно знание достъпно за хората и да ги подкрепим във формирането на практически умения, а защо е и навици за живот, изпълнен със смисъл и удовлетворение!

Наша мисия е именно това – да превеждаме сложните научни изследвания на достъпен език и да съпроводим всеки, който ни се довери да ги приложи на практика.

Нашите цели

Целите ни са свързани с високи критерии, който поставяме пред себе си за следване на международни терапевтични протоколи, доказали своята ефективност.

Не спираме да се развиваме и да търсим нови подходи, за да правим работата си все по- успешна и полезна за вас!

Кои сме ние?

Венета Иванова

Основател на Спектър център, психолог, сертифициран психотерапевт, медиатор и обучител по медиация, ефективна комуникация и управление на емоции.

Здравейте и добре дошли в Спектър Център!


Създадох Спектър Център, защото вярвам в силата на психологичното знание и знам, че то може да бъде приложено на практика в ежедневието ни. Вярвам също, че е важно това знание да може да достигне до всеки човек, защото всеки има право да живее по-спокоен, балансиран и щастлив по свое му живот!